Advertisement

Φαιη Σκορδα / Φαίη Σκορδά: Έξοδος με τους συνεργάτες της μετά την ... / Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»!

Φαιη Σκορδα / Φαίη Σκορδά: Έξοδος με τους συνεργάτες της μετά την ... / Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»!. Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση. Είναι δίπλα μας», είπε η παρουσιάστρια μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του δημήτρη μοθωναίου. Συγκεκριμένα, σκορδά και λιάγκας σημείωσαν 11.4% στο δυναμικό κοινό, πίσω από τις εκπομπές κοινού ενδιαφέροντος του open και του star, που είχαν 15.9% και 11.9% αντίστοιχα. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω.

Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. Φόρεσαν 2 φορέματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Φαίη σκορδά με μια ματιά. Μετά τα πρώτα τρία χρόνια του mega, η παρουσιάστρια μετακόμισε από τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι τον κορονοϊό, η φαίη σκορδά ελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω.

Φαίη Σκορδά: Τι έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας κάτω από τη ...
Φαίη Σκορδά: Τι έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας κάτω από τη ... from lady.cyprustimes.com
Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Η σκορδά έκρυβε το πρόσωπο της από αμηχανία, επιβεβαίωσε όμως τη συνεργάτιδα της για τα εσώρουχα της. «δέχθηκα πολλά μηνύματα και emails, λέμε για τον χώρο του θεάτρου αλλά είναι μέσα στα σπίτια μας. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω. Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. Η φαίη σκορδά είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Η φαίη σκορδά ξεκίνησε την εκπομπής της «το πρωινό», ετοιμάζοντας το πρωινό γεύμα στους συνεργάτες της. Η καραντίνα έληξε και βγήκαν για ψώνια!

Φόρεσαν 2 φορέματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία της! Και κυρίως για τις εμφανίσεις. Η καραντίνα έληξε και βγήκαν για ψώνια! Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση. «δέχθηκα πολλά μηνύματα και emails, λέμε για τον χώρο του θεάτρου αλλά είναι μέσα στα σπίτια μας. Γερά τα «χτυπήματα» του ανταγωνισμού στην τηλεθέαση. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Ξεκίνησε σαν θεατρολόγος στη βόρεια ελλάδα. Παρόλο που η φαίη σκορδά έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία εδώ και αρκετά χρόνια, είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο. Η σκορδά έκρυβε το πρόσωπο της από αμηχανία, επιβεβαίωσε όμως τη συνεργάτιδα της για τα εσώρουχα της. Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Τετάρτη 10 φεβρουαρίου 2021, 20:15. Η αποκάλυψη του λιάγκα και η αμηχανία της σκορδά: Τι είπαν οι δυο εντυπωσιακές παρουσιάστριες; Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα.

Φαίη Σκορδά: Στο σχολικό με τον γιους της! Πώς προετοίμασε ...
Φαίη Σκορδά: Στο σχολικό με τον γιους της! Πώς προετοίμασε ... from www.tlife.gr
Δεν είναι μαγική εικόνα, είναι πραγματικότητα. Το αθλητικό look και η λεπτομέρεια. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία της! Ό,τι κι αν κάνει, όπου κι αν σταθεί. Πώς γιόρτασε η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας; Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. Φαίη σκορδά με μια ματιά.

Και συνέχισε με περισσότερες λεπτομέρειες:

Η αποκάλυψη του λιάγκα και η αμηχανία της σκορδά: Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. «η φαίη έχει κάτι εσώρουχα κόλαση, πραγματικά!», είπε αρχικά η σάσα. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. «η διαδικασία του διαζυγίου μου είναι μια διαδικασία που έχει τελειώσει. Πολύ θλιβερό πόσοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί. Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα. Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη. Και συνέχισε με περισσότερες λεπτομέρειες:

Το «πρωινό» συνάντησε το «love it» με τα μέλη των δυο εκπομπών να κάνουν διάλογο σε από κοινού ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας. Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση. Ξεκίνησε σαν θεατρολόγος στη βόρεια ελλάδα. Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: Όταν σ' αγαπάνε… - Η γεμάτη υπονοούμενα ...
Φαίη Σκορδά: Όταν σ' αγαπάνε… - Η γεμάτη υπονοούμενα ... from spoilers.gr
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Η φαίη είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, πάντα κομψή και στυλάτη. Σάββατο 12 δεκεμβρίου 2020, 08:00. Το «πρωινό» συνάντησε το «love it» με τα μέλη των δυο εκπομπών να κάνουν διάλογο σε από κοινού ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας. Η σκορδά έκρυβε το πρόσωπο της από αμηχανία, επιβεβαίωσε όμως τη συνεργάτιδα της για τα εσώρουχα της. Η φαίη σκορδά είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και διατηρεί τις αναλογίες της παρά και το ότι έχει γίνει δύο φορές μαμά. Πώς γιόρτασε η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας; Και κυρίως για τις εμφανίσεις.

Πολύ θλιβερό πόσοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί.

Το αθλητικό look και η λεπτομέρεια. Οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον λιάγκα. Γερά τα «χτυπήματα» του ανταγωνισμού στην τηλεθέαση. Τετάρτη 10 φεβρουαρίου 2021, 20:15. Φόρεσαν 2 φορέματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Σάββατο 12 δεκεμβρίου 2020, 08:00. Τι είπαν οι δυο εντυπωσιακές παρουσιάστριες; Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Το «πρωινό» συνάντησε το «love it» με τα μέλη των δυο εκπομπών να κάνουν διάλογο σε από κοινού ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. Συγκεκριμένα, σκορδά και λιάγκας σημείωσαν 11.4% στο δυναμικό κοινό, πίσω από τις εκπομπές κοινού ενδιαφέροντος του open και του star, που είχαν 15.9% και 11.9% αντίστοιχα.

Post a Comment

0 Comments